Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ


 Το σπίτι που σας "παρουσιάζω" σήμερα έχει διακοσμηθεί με λουλουδάτες ταπετσαρίες και συνδυάζει πολλές μικρές λειτουργικές και διακοσμητικές λεπτομέρειες.Όπως έξυπνες λύσεις αποθήκευσης , μικρά και ευέλικτα έπιπλα,φρέσκα λουλούδια στα τραπεζάκια, στην επιφάνεια εργασίας, ακόμα και στο πάτωμα, και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα γαλήνιο καταφύγιο με γυναικεία ευαισθησία. Ταπετσαρίες με λουλουδάτα μοτίβα, floral μαξιλάρια, φλοκάτες, καλάθια ,κουτιά σε αποχρώσεις του ροζ και με λουλουδάτες λεπτομέρειες και μία μοντέρνα κουζίνα με ντουλάπια διπλά έως την οροφή.

 
Η είσοδος  αυτού του του μικρού διαμερίσματος έχει όλα όσα χρειάζεται. Ένα μεγάλο καθρέφτη, ένα έπιπλο για τα παπούτσια και για μικρά αντικείμενα, κρεμάστρα για παλτό και καλαθάκια για αποθήκευση. Φυσικά και δεν λείπουν τα φρέσκα λουλούδια. 
Η περιορισμένη επιφάνεια του διαμερίσματος επιβάλλει έναν μικρό αριθμό επίπλων, προκειμένου να αποφευχθεί η επιβάρυνση του χώρου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εκτεταμένη χρήση του λευκού δημιουργεί ένα υπόβαθρο πάνω στο οποίο μπορείς πολύ εύκολα να παίξεις με όλους τους χρωματικούς τόνους και όλα τα μοτίβα.
  




πηγή : ΗΕΜΜΕΤ.SE
Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα μικρό σπίτι δεν είναι καθόλου δύσκολο με έξυπνες ιδέες να μπορούμε και να αποθηκεύσουμε τα  πολλά μικρά αντικείμενα που περιβάλλουν την καθημερινότητά μας και να μην μπουκώσουμε τον χώρο μας, αλλά και να τον φτιάξουμε έτσι όπως τον φανταστήκαμε....ρομαντικό , μοντέρνο ή ότι άλλο μας εκφράζει..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου