Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

DIY ...ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ


Μπορούμε άραγε με τα κορδόνια των παπουτσιών μας να φτιάξουμε - με λίγη φαντασία- κάτι όμορφο και να στολίσουμε τα μαλλιά , τα ρούχα ή ότι άλλο θέλουμε???
Αυτή η κατασκευή - καρφίτσα μας επιτρέπει να ανανεώσουμε την κώμη μας και να μας κάνει μια μονότονη εμφάνιση πιο μοντέρνα και πολύχρωμη. Για την επίτευξη της χρησιμοποιούμε ότι  κορδόνια παπουτσιών έχουμε, ένα φτηνό υλικό και εύκολα διαθέσιμο.
Πάρτε λοιπόν τα κορδόνια σας , κλωστή , βελόνα, ψαλίδι , χάντρες και την φαντασία σας .... και ξεκινάμε......







 Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την DIY καρφίτσα μας για να διακοσμήσει ένα φόρεμα, μια τσάντα, ένα σακάκι ή ένα καπέλο, ή να το ράψουμε  σε μία στέκα για τα μαλλιά.




 Φτάξτε την.... και καλή διασκέδαση!

 

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Αν έχεις γούστο και φαντασία .... μπορείς να φτιάξεις τον χώρο σου έτσι όπως σου αρέσει χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα...
Στη έκθεση Casa Décor  που έγινε το 2012 στην Μανδρίτη το ΙΚΕΑ παρουσίασε ένα σπίτι σχεδιασμένο για μια σύγχρονη πριγκίπισσα. Ο χώρος βρίσκεται σε έναν από τους πύργους του κτιρίου και έχει σχεδιαστεί ως ένα μαγικό καταφύγιο όπου μπορείτε να απολαύσετε τις μικρές απολαύσεις της ζωής. . Θα δείτε ότι η Ikea έχει επιλέξει ειδικά υφάσματα και πίνακες ζωγραφικής σε floral λευκό και ροζ.Ο όμορφος κήπος έχει σχεδιαστεί με τα ίδια χρώματα όπως το εσωτερικό, και ταιριάζει απόλυτα. Ένα μέρος όπου βασιλεύει η φαντασία, ο ρομαντισμός και η θηλυκότητα.
Εσείς τι λέτε??? Εγώ προσωπικά το έχω λατρέψει...



  



via:http://adorable-home.com/decoration/fairy-tale-design-by-ikea-1400/

Σχεδιασμένο για μια πριγκίπισσα, έτσι δεν είναι;